(ВІДЕО) З Днем журналіста

НАЗАД
06 червня 2024 12:29

Напередодні Дня журналіста комунікаційники Держприкордонслужби отримали потужну технічну підтримку від Консультативної місії Європейського Союзу!

Якщо спробувати поділити журналістів за принципами роботи та результатами їхньої роботи – ми так чи інакше прийдемо до висновку, що всі вони роблять те, на що отримують запит суспільства, принаймні, якщо йдеться про демократичну країну.

Робота журналіста в умовах війни – трішки інша історія, адже на перший план виходить безпековий аспект. Відтак, зростає роль саме офіцерів-комунікаційників.

Бути надійним джерелом інформації та дбати про безпеку журналістів – завдання кожного прес-офіцера прикордонного відомства. Безумовно, ця робота потребує певних технічних можливостей, адже подекуди доводиться стати і оператором, і фотографом, і копірайтером. Так безпечніше для журналістів, але дороговартісна фото-відеотехніка перетворюється на витратний матеріал.

Усвідомлюючи потреби комунікаційних підрозділів Консультативна Місія Європейського Союзу виступила з ініціативою щодо придбання високоякісного обладнання, яке станом на сьогодні дозволяє задовільнити потреби найвимогливіших контентмейкерів.

До переліку увійшли, зокрема, системні фотокамери з потужною оптикою, системи стабілізації відео, мобільні монтажні станції на базі ноутбуків, радіомікрофонні системи, накамерне світло, швидкісні накопичувачі інформації.

Безмежно вдячні за підтримку, тепер інформація пресслужб Держприкордонслужби буде не лише якісною, а й красиво візуалізованою.

Принагідно дякуємо усім медійникам, які висвітлюють діяльність Державної прикордонної служби України. Ми прозора організація, яка відкрита для взаємодії та діалогу з громадськістю, експертною спільнотою, а також із усіма зацікавленими сторонами. Співпраця з журналістами допомагає прикордонному відомству наближати Перемогу України, протидіяти ворожим інформкампаніям, а також дає можливість Держприкордонслужбі подивитися на себе через призму ЗМІ та ставати більш якісною, сучасною структурою, яка розвивається за стандартами ЄС та НАТО.

Розпаковку одного з комплектів технічної допомоги від КМЄС коментує прикордонник бригади Держприкордонслужби «Гарт» Павло. До мобілізації у Держприкордонслужбу України Павло працював оператором та локальним продюсером на одному з фінських телеканалів і, як професіонал, високо оцінив якість отриманого обладнання для роботи комунікаційника.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси